Piața cripto pare că și-a revenit de la prăbușirea din 13 martie

Bitcoin analizează, Account Options

Conținutul

  Facebook Instagram Youtube Telegram Piața cripto pare că și-a revenit de la prăbușirea din 13 martie Paul Achimprietenul nostru de la Criptoacademiaa realizat recent o analiză tehnică de preț a BTC.

  Pentru că iubitorii de cripto trebuie să se bucure de cele mai bune informații, îi încurajăm să parcurgă acest material și să se alăture comunităților de pe Facebook și Telegram ce au ca temă de discuție domeniul criptomonedelor.

  comerț investimento bitcoin

  Tot mai multe rapoarte ne indică faptul că în ultimele luni are loc o acumulare continuă de BTC și nu numai din bitcoin analizează investitorilor instituționali. La fel, bull run crypto 2021 on-chain confirmă acest fenomen. Numărul adreselor care dețin minim BTC a ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 2 ani, iar în ultima bitcoin analizează și jumătate, procesul s-a accelerat.

  puteți obține bitcoin bogat de tranzacționare

  Așadar, investitorii cu expunere importantă în aceasta piață consideră că prețul actual al Bitcoin este încă unul accesibil și acumulează monede în așteptarea halving-ului. Macro Trend Din punct de vedere macro, următorul test important pentru BTC va fi în jurul valorii de 9.

  btc vs piața de piață

  Acesta este bitcoin analizează, deoarece este punctul în care bitcoin analizează nivel fibonacci însemnat se intersectează cu trendline-ul descendent început odată cu ATH-ul din Bitcoin analizează grafic, se poate observa cum această linie de trend a fost rezistentă de mai multe ori din ultimii 2 ani.

  Între cele două nivele, traderii vor acorda o oarecare importanță și nivelului de Se va încerca, cu ajutorul mediilor mobile de preț, să se determine care sunt șansele ca prețul BTC să stabilească un trend crescător de lungă durată și să spargă rezistența de 9. Se poate observa cum, în ultimii mai bine de 5 ani, media mobilă a ultimelor de săptămâni marcată cu roșu pe grafic a fost suportul absolut pentru prețul BTC.

  Începând cuprețul are 3 perioade în care testează această medie mobilă și niciodată nu reușește să închidă sub ea.

  bitcoin raccoon

  Chiar bitcoin analizează la mijlocul lunii martiecând prețul a scăzut pentru foarte puțin timp sub acest nivel, Bitcoin a reușit să închidă săptămâna în preajma nivelului impus de media mobilă și apoi au urmat 7 săptămâni consecutive de creștere accelerată. În caz contrar, bitcoin analizează nivel din urmă, se va transforma în rezistență și riscăm să avem o scădere agresivă în următoarele săptămâni.

  soluții globale de tranzacționare llc bitcoin

  Este prezentat deoarece bitcoin analizează parabolică din bull run-ul de anul trecut a început cu un pattern similar. Ținta acestui pattern este bitcoin analizează Aceea a fost o zonă în jurul căreia s-a format mult price action în ultimul an - a fost pe rând atât suport, cât și rezistență.

  gtx 1080 bitcoin

  Prezența volumului puternic crescător din ultimele 2 zile este iarăși un semn pozitiv.