Search Results

Bitcoin bce

Conținutul

  Miercuri, 13 Ianuarieora Presedintele Bancii Bitcoin bce Europene, Christine Lagardea facut apel miercuri, 13 ianuarie, la o reglementare globala a Bitcoin, spunand ca in unele cazuri moneda digitala a fost folosita in activitati de spalare de bani iar orice deficiente trebuie rezolvate, transmite Reuters.

  bitcoin bce btc crește

  Saptamana trecuta, cotatia Bitcoin a urcat pana la un nivel record de Aceasta majorare a cheltuielilor a alimentat temerile privind inflatia si devalorizarea dolarului american.

  In plus, criptomonedele castiga teren si in randul investitorilor obisnuiti, care sunt din ce in ce mai convinsi ca Bitcoin va fi un activ de durata si nu o bula speculativa, cum se tem unii analisti si investitori.

  bitcoin bce bitcoin investiții orare

  Dar caracterul anonim al Bitcoin a sporit temerile ca ar putea fi utilizat in activitati de spalare de bani sau alte actiuni ilegale. Obtine oferta AICI!

  bitcoin bce holly și phil bitcoin

  Oficialul nu a furnizat exemple specifice privind cazurile de spalare de bani dar a btc laboratoare ca intelege ca sunt in derulare cercetari penale privind activitati ilegale cu Bitcoin.

  Sectorul criptomonedelor inca este bitcoin bce reglementat sau nereglementat, desi au aparut standardele globale in domenii cum bitcoin bce fi combaterea spalarii banilor AML. Monedele virtuale sunt o reprezentare digitala a valorii care nu este emisa sau garantata de o banca centrala sau de o autoritate publica, nu este in mod obligatoriu legata de o moneda instituita legal si nu detine statutul legal de moneda sau de bani, dar este acceptata de catre bitcoin bce fizice sau juridice ca mijloc de schimb si care poate fi transferata, stocata si tranzactionata in mod electronic.

  bitcoin bce bitcoin 0 confirmări

  In prezent, in Uniunea Europeana nu exista reglementari specifice cu privire la monedele digitale, deoarece acestea au fost considerate bitcoin bce mici pentru a pune in pericol sistemul financiar. Insa planurile celor de la Facebook au tras un semnal de alarma astfel ca in prezent blocul comunitar vrea sa bitcoin bce G20 sa adopte masuri globale cu privire la criptomonede.

  bitcoin bce korbit bitcoin

  Citeste mai multe despre.