Capitalizarea pieţei criptomonedelor creşte la valoarea record de 2 trilioane de dolari

Bitcoin capitalizarea. ŞTIRILE ZILEI

Conținutul

Financiar Bitcoin trece și de 6. Capitalizarea criptomonedei urcă la o valoare record de miliarde dolari Bitcoin trece și de 6. Capitalizarea criptomonedei urcă la o valoare record de miliarde dolari Florentina Dragu scris 21 oct După ce, la mijlocul săptămânii trecute, a depășit pentru prima oară valoarea de 5.

graficul eth btc

Bitcoin a atins un maxim intraday de 6. În jurul oreiindicele Bitcoin Price, ce urmărește cotațiile de pe platformele majore, printre care OKCoin și Bitstamp, se situa la 6. La această cotație, valoarea tuturor bitcoin capitalizarea bitcoin aflate în circulație se ridică la circa miliarde de dolari, peste valoarea de piață a unor companii mari din indicele Dow Jones, precum United Bitcoin capitalizarea, a cărei capitalizare se ridică în prezent la 96 miliarde de bitcoin capitalizarea, American Express 82 miliarde dolarisau Caterpillar 77 miliarde de dolaripotrivit MarketWatch.

creați un cont wallet bitcoin

O comparație forțată, care vine însă să sublinieze ascensiunea spectaculoasă a bitcoin în cei 8 ani de la lansare. Sursa: MarketWatch. Aprecierea bitcoin înainte de o nouă bifurcare a bitcoin capitalizarea blockchain care stă la baza monedei și de implementarea SegWit2x Segregated Witness — proces menit să crească dimensiunea blocurilor și, implicit, rapiditatea tranzacțiilor este de natură să stimuleze investițiile, bitcoin capitalizarea Iqbal Gandham, managing director la platforma eToro.

twitter bitcoin

În același timp, speculațiile cu privire la relaxarea regulamentelor în China, țară care a interzis, recent, ofertele inițiale de monede virtuale ICO și schimburile între criptomonede și yuani pe platformele locale, sprijini ascensiunea bitcoin.

Potrivit unor informații vehiculate în bitcoin capitalizarea, Beijingul nu va închide platformele de tranzacționare pentru monedele virtuale, dar le va cere să obțină autorizații.

bitcoin prime numere

Însă nu toată lumea îi împărtășește entuziasmul. Jamie Dimon, șeful JPMorgan Chase, este unul dintre cei mai proeminenți critici ai monedelor virtuale.

Nici șeful gigantului de investiții BlackRock, cu active de 5. Potrivit lui Larry Fink, bitcoin nu este altceva decât un indice care măsoară spălarea banilor.

Capitalizarea Bitcoin a depăşit un trilion de dolari G. Cea mai populară criptomonedă din lume se tranzacţionează la puţin sub Înainte de creşterea recentă, Bitcoin nu depăşise niciodată nivelul de Conform CNBC, mişcarea a fost alimentată parţial de adoptarea criptomonedei de către marii investitori şi companii cu renume.

Afla mai multe despre.