Account Options

Bitcoin cme

Conținutul

  Bitcoin a depășit un nou record.

  bitcoin cme

  Foto: GettyImages CME Group, una dintre mai mari pieţe americane de tranzacţii la termen şi cu opţiuni, a decis să ofere până la finalul anului instrumente derivate care au suport în bitcoin. Nu va fi tranzacţionare de bictoin ci de instrumente financiare. Câştigurile vor fi în dolari, bitcoin cme pildă, scrie digi E un pas important pentru moneda virtuală, pentru că în acest moment capătă legitimitate.

  bitcoin cme

  CME Group este un grup uriaş. E cel care deţine bursa de mărfuri de la Chicago.

  bitcoin cme

  După această creştere, capitalizarea Bitcoin a ajuns la miliarde de dolari. Valoarea tuturor monedelor virtuale a ajuns la de miliarde de dolari. Pătrunderea pe pieţele principale bitcoin cme greutate monedei.

  bitcoin cme

  Însă, când ajunge în pieţele clasice tranzacţionarea devine mult serioasă. Acum avem enorm de multă speculaţie.

  Şi poate că la final nu vom mai avea de-a face cu Bitcoin ci cu diverse derivate care se vor desprinde din el, care vor păstra esenţa sa cea de monedă virtuală, bazată pe tehnolgia blockchain. O tehnologie care este adoptată acum puternic de bănci.

  bitcoin cme

  Simplist spus este o listă lungă de înscrisuri electronice criptate. Prin construcţie sunt foatre greu, ba chair imposibil de modificat.

  bitcoin cme

  E un sistem care poate facilita plăţi mult mai simplu decât actualul sistem folosit de sistemul bancar, SWIFT, care e costisitor.

  CME Group, una dintre mai mari pieţe americane de tranzacţii la termen şi cu opţiuni, a decis să ofere până la finalul anului instrumente bitcoin cme care au suport în bitcoin.

  Numărul contractelor derivate pe piața futures BTC a crescut la un nivel record, la fel ca adoptarea P2P în Africa sub-sahariană.