Bitcoin pizza, Samantha Radocchia - Bitcoin Pizza: The No-Bullshit Guide to Blockchain, Paperback - turismhusi.ro

Conținutul

  Bitcoin Pizza Day: Celebrating Irony Declinare de responsabilitate Nu aș cheltui bitcoins-urile mele pentru pizza sau o ceașcă fierbinte de cafea, nici măcar un Tesla. Atunci ce? Un pătlagină proaspăt prăjită și voi plăti dublul prețului pieței cu prețioasa mea bitcoin. Acum că știi, să trecem la treabă. Acum unsprezece ani Laszlo Hanyecz plătea

  Hanyecz a intrat din nou în atenţia presei şi de data aceasta tot pentru că a cumpărat două pizza. De data aceasta el a vrut să testeze reţeaua lighting network care funcţionează pe blockchain-ul de bitcoin, implementată pentru a creşte viteza tranzacţiilor.

  bitcoin pizza

  Astfel el a plătit 0. Dar dacă dai 50 de dolari pe pizza şi ai o taxă de tranzacţionare de de dolari atunci nu funcţionează. Ideea este că prin lighting network tranzacţiilor pot fi instante cu aceeaşi securitate a blockchain-ului şi taxele sunt minime", a declart Hanyecz pentru Bloomberg.

  Мир пол ними продолжал свое бесконечное вращение. Чувствуя настроение друга, Хилвар молчал, пока наконец Олвин сам не нарушил устоявшуюся тишину.

  Blockchainul lanţul de blocuri este compus din mai multe blocuri care conţin colecţii de tranzacţii bitcoin robinet sesizare în bucăţi secvenţiale.

  Pentru ca o tranzacţie să devină oficială, ceilalţi jucători minerii trebuie să efectueze bitcoin pizza computaţionale să pună calculatoarele la treabă bitcoin pizza rezolve anumiţi algoritmi pentru a putea plasa acea tranzacţie în bloc, un proces care durează cam 10 minute.

  Aproximativ 2.

  Pentru că spaţiul dintr-un bloc este limitat, utilizatorii care fac o tranzacţie ataşează o mică taxă, pentru a motiva minerii să includă tranzacţia în bloc înaintea altora.

  Aceste taxe de tranzacţionare pot fi de câţiva de dolari sau mai mult, iar taxa este aceeaşi, indiferent dacă faci o tranzacţie de 5 bitcoini sau Îţi voi putea trimite bani în mai bitcoin pizza de o secundă, la un cost minimal. Ideea din spatele lighting network este că majoritatea plăţilor nu trebuie înregistrate în registrul bitcoin.

  bitcoin pizza

  În schimb, plăţile bitcoin pizza avea loc în canale private între utilizatori. Astfel, lighting network încearcă să deplaseze multe tranzacţii în canalele private.

  bitcoin pizza

  Astfel încât atunci când cumperi o cafea cu bitcoin, acea bitcoin pizza să nu mai fie stocată în blockchain, ci în canalul privat care este ataşat blockchainului.