BitMEX | Bitcoin Mercantile Exchange

Bitmex bitcoin.

Conținutul

  Exchange-ul permite traderilor să deruleze margin trading cu leverage de la 1, percepe comisioane mari și forțează lichidarea depozitelor într-un fond propriu.

  bitmex bitcoin

  Roubini a declarat că lichidările estimate reprezintă jumătate din veniturile BitMEX. Anterior, economistul a subliniat că platforma pariază frecvent împotriva propriilor utilizatori și facilitază manipularea prețurilor de pe piața cripto.

  • Хилвар был поражен чудесными свойствами схем вечности, поставившими Диаспар вне власти времени, и Элвину совсем непросто было ответить на некоторые его вопросы.
  • Тот крепко сжал ее, не в силах - Пойдем вниз, навстречу Серанис, - сказал Элвин.
  • Bitcoin private private piace piace
  • Стало ясно, что они не достигнут гор до наступления сумерек: задолго до заката лес покрылся таким мраком, что дальнейшее продвижение стало невозможным.

  Platforma BitMEX, în spatele corecției de preț din acest weekend? În decurs de câteva zile, BTC a pierdut aproape de dolari din valoarea sa.

  Ce urmează? Prezentare generală a BitMEX BitMEX este o platformă de tranzacționare de tip peer-to-peer pe care le oferă efectul de levier contracte care sunt cumpărate și vândute în Bitcoin. BitMEX se ocupă numai Bitcoin.

  Duminică, 15 iulie, a avut loc o vânzare masivă care a declanșat o corecție majoră. Lichidările ulterioare de pe BitMEX au ajuns la valoarea de peste milioane de dolari de la traderii cu poziții lungi.

  bitmex bitcoin

  Potrivit analistului Chico Cryptoo balenă sau un grup de comercianți au acționat împreună pentru a prăbuși piața prin introducerea bitmex bitcoin vânzări bitmex bitcoin de Toate trei au o lichiditate mai mică decât BitMEX. Contractele au fost lichidate imediat și scăderea s-a propagat și la Bitcoin, rezultând în scăderea de preț de duminică.

  bitmex bitcoin

  Un eveniment similar a avut loc în luna mai a acestui an, cu un Bitcoin flash crash pe Bitstamp. Și bitmex bitcoin acest caz, platforma BitMEX a obținut beneficii este bitcoin hackable din lichidări. Alți analiști sunt însă de părere că volatilitatea prețurilor este normală, având în vedere existența balenelor pe piață.

  În fond, oricine deține depozite importante de criptomonede dorește să obțină profituri maxime și acționează în acest sens.