Bitcoin este la noi recorduri istorice, dar incep sa apara si primele probleme

Brexit bitcoin. Bitcoin s-a apreciat cu peste de dolari într-o zi. Și alte | turismhusi.ro

Conținutul

  Joi, 25 Martieora Elon Musk a anuntat miercuri, 24 martie, printr-un tweet, ca Tesla accepta plata in Bitcoin pentru masinile sale, astfel ca gigantul specializat pe automobile electrice a trecut intr-o noua era.

  piața de creditare crypto

  Deocamdata, plata in Bitcoin este acceptata numai pentru SUA, dar urmeaza sa fie implementata si pentru restul lumii. Al doilea cel mai bogat om din lume este deja cunoscut pentru investitia facuta brexit bitcoin ianuarie si pe care brexit bitcoin anuntat-o la inceputul lui februarie, cea de achizitie de Bitcoin in valoare de 1,5 miliarde de dolari.

  Raportul anual al Tesla, cel pe care l-a inaintat si SEC, nota ca o astfel de decizie a fost luata si va continua.

  bitcoin trading fără kyc

  In ianuariene-am actualizat politica investitionala pentru a furniza mai multa flexibilitate in viitoarele deversificari de portofoliu si pentru a ne maximiza veniturile care nu trebuie sa fie neaparat in cash pentru a ne oferi o lichiditate sporita", se arata in raportul anual al Tesla.

  Documentul Tesla vorbeste si despre deciziile pe care Consiliul de Administratie le va lua. Obtine oferta AICI!

  cum să comercializezi bitcoins în kenya

  Cat costa masinile Tesla in Bitcoin Daca ne uitam pe site-ul Tesla, vom vedea ca cel mai ieftin model de masina este Modelul 3, care are un pret de start de La pretul actual al Bitcoin, adica undeva la peste De asemenea, Modelul Y, cel de 7 locuri, brexit bitcoin Mai este si modelul X, cel mai scump din gama de masini brexit bitcoin ale lui Elon Musk, aceasta avand in pret de start de peste