Btc basf

Conținutul

  btc basf

  Previziunile se bazeaza pe faptul ca tara noastra se inscrie pe directia cresterii nivelului de tehnologie si calitate. In btc basf activitatea din domeniu a stagnat, situatie care s-a remarcat si in primul trimestru din Am observat, insa, variatii in ceea ce priveste structura produselor si ponderile vanzarilor diferitelor tipuri de aditivi comercializati.

  Astfel, s-a constatat btc basf sporire a cererii de aditivi super-plastifianti, in detrimentul celor uzuali, de tip plastifiant, ceea ce poate insemna ca piata de betoane s-a dezvoltat in directia cresterii nivelului de performanta si calitate.

  btc basf

  Contractorii au solicitari mai complexe referitoare la beton, iar proprietatile materialului in momentul turnarii primeaza in fata celor de la locul prepararii acestuia", a declarat Madalina Teodorescu. Potrivit estimarilor reprezentantului BASF Romania, nu exista date disponibile privind valoarea pietei locale de aditivi pentru betoane, insa, conform datelor proprii, aceasta ar putea ajunge la circa 17 milioane de euro pe an.

  btc basf

  Investitii importante in laboratoarele de cercetare BASF Romania nu are in vedere efectuarea unor investitii in extinderea capacitatii de productie detinute la Ploiesti, deoarece aceasta este suficienta pentru cererea existenta in prezent pe piata cat si pentru acoperirea cresterilor din piata pe care le estimam pe termen mediu.

  Regiunea in care BASF a inregistrat cele mai mari vanzari este reprezentata de zona de vest a tarii, cele mai solicitate produse fiind aditivii super-plastifianti din gama PCE Glenium.

  • Bitcoin robet android
  • E- mail btc
  • Obstacole de acest fel au îngreunat la început transformarea automobilelor într-un mijloc de transport popular.
  • BASF lansează un produs care reduce perioada balanței energetice negative la vacile de lapte
  • Bitcoin asic amazon

  Mai mult, aditivii respectivi permit obtinerea de betoane stabile, coezive, fara fenomene de separare sau spumare", a explicat managerul companiei. La nivel national, compania comercializeaza o gama completa de aditivi, de la produse traditionale, pana la materiale ce raspund unor exigente speciale legate de controlul hidratarii cimentului, anti-fisurare sau contractare etc.

  btc basf

  Pentru informatii suplimentare, btc basf.