Header - user

Crypto manipulare, Ce înseamnă pentru investitori

Conținutul

  Manipularea prețurilor in piata cripto Spoofing se referă la crearea de comenzi de cumpărare false, care să determine alți traderi de obicei boți să le urmeze exemplul, astfel încât pe piață va crește cererea și automat și prețul.

  crypto manipulare

  În realitate, inițiatorul dorește să profite de această manipulare pentru a-și vinde criptomonedele la preț mai mare. Wash trading se referă la vânzarea și care rulează bitcoin repetată a aceluiași tip de monedă de exemplu, pentru a da impresia că are un volum de tranzacție mult mai mare decât realitatea și a stârni interesul din partea a multi participanți. Argumentele oferite pentru necesitatea unei astfel de investigații sunt că piețele cripto sunt vulnerabile la astfel de manipulări — exchange-urile și platformele de tranzacționare sunt mai interesate să atragă crypto manipulare decât să monitorizeze ce tip de activități derulează aceștia, iar volatilitatea prețurilor oferă oportunități crypto manipulare pentru astfel de activități lipsite de etică.

  crypto manipulare

  De asemenea, piața cripto nu dispune de mecanisme de reglementare interne sau externe sau de autorități de supraveghere, iar mulți dintre traderi folosesc programe software pentru monitorizarea pieței ce pot fi păcălite ușor. Având în vedere că au existat numeroase voci din comunitatea cripto care și-au exprimat suspiciunile cu privire la tentativele de manipularea prețurilor, inițiativa autorităților americane va fi probabil apreciată crypto manipulare o crypto manipulare dintre utilizatori.

  Distribuie aceasta postare.

  crypto manipulare