Expedia.com, primul mare site de călătorii care acceptă Bitcoin

Expedia bitcoin.

Conținutul

  Cumpărătorii pot folosi BitCoin prin simpla selectare a acestei metode de plată dintr-o listă mai mare de opțiuni, fiind apoi transferați către procesatorul de plăți Coinbase.

  care este cel mai bun schimb de bitcoin

  Expedia este unul dintre cei mai importanți competitori pe piață site-urilor de călătorii, care oferă de la sfaturi de călătorie până la rezervări de bilete de avion sau hotel. Share Valeriu Niță 0 comentarii Actualizat: Cumpărătorii pot folosi Bitcoin prin simpla selectare a acestei metode de plată dintr-o listă mai mare de opțiuni, fiind apoi expedia bitcoin către procesatorul de plăți Coinbase.

  Potrivit reprezentanților companiei, folosirea tehnologiilor moderne, inclusiv financiare, permite serviciilor Expedia.

  bitcoin mining comercial company

  Expedia bitcoin Post observă că un alt motiv al creșterii gradului de acceptare a Bitcoin de către marile corporații are legătură cu comisioanele mici cerute de procesatorii de plăți cu Bitcoin. Expedia bitcoin exemplu, Coinbase, partenerul Expedia.

  Istoria recentă a Bitcoin este plină de evenimente contradictorii, dar mișcarea făcută de Expedia dă speranțe celor care sprijină acesta monedă virtuală, și alte companii fiind încurajate să adopte Bitcoin ca metodă de plată. Expedia, de la Microsoft la Expedia Inc. ÎnExpedia.

  mt4 bitcoin trading

  Citește totul despre:.