Rakuten Wallet deschide în luna aprilie

Rakuten bitcoin

Conținutul

  rakuten bitcoin

  Actualizarea va apărea pe 18 martie și — cum reiese din materialul publicat de companie — va conține toate opțiunile de plată. Rakuten bitcoin a afirmat că dorește să fie prezentă în industria de exchange crypto deoarece crede în criptomonede, ca mijloace de plată ale comerțului online.

  rakuten bitcoin

  Advertisment Filiala lor anterioară Spotlight, care a reprezentat cu loialitate gigantul comercial pentru mult timp, va prelua și ea actualizările japonezilor. Noua aplicație va suporta, bineînțeles, și codurile QR. Conform anunțului Rakuten, în compania a realizat un venit net de ,9 milioane de yeni 1,3 miliarde dolari.

  rakuten bitcoin

  Compania a afirmat deja din martie că rakuten bitcoin Bitcoin ca mijloc de plată pe pagina sa americană Rakuten. Rakuten este considerată cea mai mare companie de comerț online din Japonia, dar este prezentă în numeroase țări europene și americane.

  rakuten bitcoin

  Japonia era mai mereu fruntașă în domeniul tehnologiei și invențiilor. Deci nu e de mirare că firmele japoneze se grăbesc să adopte avantajele oferite de tehnologia blockchain.

  rakuten bitcoin

  Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain si Criptovalute! Știri Cripto zilnice! Fii la curent cu principalele Știri Cripto ale săptămânii și urmărește-ne pe Facebook!

  rakuten bitcoin