Înțelegeți diferența dintre tranzacționarea opțiunilor binare și tranzacționarea Forex

Tranzactii optiuni. » Ce sunt optiunile binare de tranzactionare? Definitie, specificatii Blog | Top Optiuni Binare

Samantha Forlow 24 aprilie Actualizat: 2 martie Opțiunile vă permit să speculați despre prețul viitor al unui activ plătind o mică primă.

Cele mai bune site-uri de tranzacționare cu opțiuni în 2021

Dacă predicția dvs. În caz contrar, vă pierdeți pur și simplu prima. Ca atare, tranzacționarea opțiunilor este un mecanism ideal pentru a câștiga expunerea pe piețele financiare într-un mod cu risc scăzut și recompensă ridicată. Acestea fiind spuse, opțiunile tranzactii optiuni tranzacționare sunt mult mai sofisticate decât cumpărarea și vânzarea tranzactii optiuni de active tradiționale - deci este important să știți ce faceți înainte de a vă despărți de banii dvs. Acesta este motivul pentru care vă sugerăm să citiți Ghidul nostru Learn 2 Trade privind tranzacționarea opțiunilor.

În cadrul acestuia, vă explicăm detaliile modului în care funcționează tranzacționarea opțiunilor, ce trebuie să aveți în vedere înainte de a achiziționa un contract și, în mod crucial, cum puteți face bani în spațiu.

Cumpărătorul unei opţiuni are dreptul, dar nu şi obligaţia să cumpere sau să vândă la termenul stabilit, la preţul de exerciţiu, o anumită cantitate de active suport. Vânzătorul unei opţiuni îşi asumă irevocabil obligaţia de a vinde sau cumpăra activele suport în condiţiile din contractul opţional, indiferent dacă la momentul exercitării opţiunii, piaţa tranzactii optiuni este sau nu favorabilă, asumându-şi în acest fel un anumit risc. Asumarea acestui risc se face în schimbul încasării de la început a unei prime care este preţul opţiunii, deci vânzătorul obţine câştiguri limitate, dar certe în condiţiile asumării de riscuri nelimitate. Pe de altă parte, cumpărătorului, prima plătită la cumpărarea opţiunii poate să-i aducă câştiguri aproape nelimitate în cazurile când piaţa e favorabilă, sau să-l apere de pierderi dacă piaţa ar acţiona negativ. Se poate spune că tranzacţiile de opţiuni sunt de fapt operaţii de vânzare-cumpărare de tranzactii optiuni.

Notă: Trebuie să aflați dacă tranzacționați opțiuni americane sau europene. Dacă este primul, vă puteți părăsi tranzacția înainte de expirarea contractului. Dacă este din urmă, nu poți. Ce sunt opțiunile? Înainte de a explora cum funcționează procesul de tranzacționare, trebuie mai întâi să discutăm ce opțiuni sunt de fapt.

binance depunere bitcoin gold cel mai bun broker bitcoin din canada

Pe scurt, opțiunile vă permit să speculați cu privire la bitcoin se ridică din nou viitoare a unui activ fără ca dvs. În schimb, opțiunile vă oferă dreapta, dar nu și obligația de a cumpăra sau vinde activul la o dată ulterioară.

Încărcat de

Acest lucru este în contrast puternic cu contractele futures, întrucât vi se cere legal să preluați dreptul de proprietate după expirarea contractului.

Acest lucru a devenit evident în apriliecând prețul viitorului petrolului a devenit negativ, deoarece cei care dețineau contractele nu aveau capacitatea logistică de a prelua livrarea! Scopul general este ca activul dvs. Contractele au un preț de greutate de USD și o expirare de 1 lună.

Profitul tranzactii optiuni. Ați deținut de contracte, deci acest lucru înseamnă că, exercitându-vă dreptul de a cumpăra acțiuni la prețul de grevă - ați obținut profit de 1, USD 10 USD x contracte. Deși ați făcut o pierdere, ați putut specula despre direcția viitoare a unei acțiuni fără a fi nevoie să cumpărați acțiuni întregi. De fapt, puteți achiziționa contracte de opțiuni pe aproape orice clasă de active.

postari populare

Aceasta include totul, de la indici, energii, metale dure, ETF-uri și criptomonede. După cum vom analiza mai detaliat mai târziu, va trebui să utilizați un broker online reglementat pentru a accesa spațiul de tranzacționare a opțiunilor.

Având în vedere acest lucru, vom îndruma procesul pas cu pas. În forma sa cea mai de bază, dacă credeți că activul va fi creşte în preț, atunci va trebui să cumpărați o opțiune de apelare. În cazul tranzacțiilor cu opțiuni, acesta este prețul care tranzactii optiuni determina dacă tranzacția dvs. De exemplu, să presupunem că prețul de grevă al acțiunilor Apple este de USD. Dacă plasați o opțiune de apelare, aceasta înseamnă tranzactii optiuni aveți nevoie de acțiuni Apple pentru a închide la un preț mai mare de USD la expirarea contractului.

Dacă ați plasat o opțiune de vânzare, atunci veți avea nevoie de tranzactii optiuni pentru a sta sub prețul de greutate de USD Brokerii de opțiuni vă oferă, de obicei, mai multe prețuri pentru a alege. Acest lucru va tranzactii optiuni impact calculadora btc real mărimii primei pe care trebuie să o plătiți. Cu alte cuvinte, pe măsură ce probabilitatea ca predicția dvs. Aceasta este data la care tranzactii optiuni veți putea exercita dreptul de a cumpăra sau vinde activul.

În spațiul tradițional de tranzacționare a opțiunilor, data de tranzactii optiuni este de obicei stabilită pentru a treia vineri a fiecărei luni. Cu toate acestea, prin utilizarea unui broker online veți avea mult mai multă flexibilitate. De fapt, contractele de opțiuni încep de la doar o zi, până la un an întreg. Aceasta funcționează ca un depozit nerambursabil. Cu alte cuvinte, dacă predicția dvs. De exemplu, dacă ați plătit o primă de USD pentru a accesa piața, tranzactii optiuni tranzacția dvs.

cum se depună bitcoin în opțiunea iq bitcoin la paypal instant

Dacă tranzacțiile de opțiuni nu au ajuns la expirarea banilor - pur și simplu pierdeți prima. În ceea ce privește mărimea primei necesare, tranzactii optiuni va depinde de o serie de variabile. Aceasta include atât prețul curent de piață, cât și prețul de exercitare al activului, la expirarea contractului, și dacă activul plătește dividende sau dobânzi. Mai puțin prima dvs.

ce este 1 bitcoin în valoare de astăzi de ce sunt piețele cripto în jos

În mod crucial, probabil că nu veți putea achiziționa o singură acțiune, deoarece brokerul de opțiuni instalează de obicei dimensiuni minime de lot - pe care le acoperim mai jos. Cu toate acestea, majoritatea brokerilor de opțiuni vă vor cere să achiziționați o dimensiune minimă a lotului. În spațiul de opțiuni tradiționale, acesta este de obicei de contracte. Totuși, nu este întotdeauna cazul - mai ales dacă tranzacționați un activ care are o valoare mult mai mare.

Cu toate acestea, să ne uităm la un exemplu rapid despre modul în care o dimensiune minimă a unui lot de de contracte ar avea impact atât asupra primei dvs. Întrucât dețineți de contracte, acest lucru echivalează cu câștiguri de 1, USD. Opțiuni de tranzacționare: ce active pot tranzacționa? Deci, acum că aveți tranzactii optiuni idee generală despre cum funcționează opțiunile, acum vom explora câteva dintre numeroasele active pe care le puteți tranzacționa. Aceasta include: Stocuri: Cea mai populară clasă de active pentru tranzacționarea opțiunilor este cea a acțiunilor tradiționale blue-chip.

Moneda: Este posibil să cumpărați și să vindeți opțiuni în industria valutară.

Navigare articol

Mărfuri: Opțiunile sunt o modalitate excelentă de a câștiga expunerea la spațiul de mărfuri de mai multe miliarde de dolari. Aceasta include aurul, petrolul, gazul, argintul, grâul, zahărul și porumbul. De fapt, producătorii achiziționează adesea contracte de opțiuni pentru acoperirea prețurilor actuale de pe piață.

ETF-urile urmăresc o gamă tranzactii optiuni tranzactii optiuni active - de la imobiliare, la aur, până la stocuri de vânzare cu amănuntul. Criptomonede: Un număr mic de platforme vă permit acum să tranzacționați opțiuni pe Bitcoin.

Cu toate acestea, nu există încă o piață reglementată pentru acest lucru - așa că mergeți cu prudență.

  1. Marja de eroare Riscul de volatilitate O diferență majoră între tranzacțiile opționale binare și tranzacționarea în valută constă în nivelul riscului implicat.
  2. Optiuni Binare | Inainte sa tranzactionezi, afla totul despre optiunile binare

Dacă utilizați un site de tranzacționare cu opțiuni de specialitate, atunci veți avea probabil acces la mii de piețe. Acest lucru vă permite să creați o strategie de tranzacționare a tranzactii optiuni diversificate la un clic de buton. Opțiuni de tranzacționare pentru acoperire Scopul opțiunilor de tranzacționare este dublu.

După cum am descoperit până în prezent în ghidul nostru, obiectivul general al cumpărării opțiunilor de apelare și plasare este de a specula despre prețul viitor al unui activ. Procedând astfel, sperați să obțineți profit. Cu toate acestea, tranzacționarea opțiunilor este, de asemenea, un mecanism extrem de eficient de acoperire. De fapt, exact asta fac furnizorii de mărfuri pentru a se acoperi de prețul actual al pieței activului lor.

De exemplu, dacă fermierii de porumb beneficiază în prezent de un preț de piață peste medie, ar putea decide să cumpere opțiuni de vânzare.

Tranzactii Cu Optiuni

Dacă și când prețul porumbului scade, fermierul nu va pierde. Acest lucru se datorează faptului că, deși vor obține un preț de piață mai mic pentru porumbul tranzactii optiuni, vor câștiga bani pe piețele financiare prin opțiunile de vânzare. Ca atare, totul se soldează - mai puțin un mic procent din taxe.

Acesta tranzactii optiuni și cazul celor investiți pe piețele financiare. De exemplu, să presupunem că dețineți acțiuni Amazon în valoare de 10, USD. Simțiți că o recesiune globală este iminentă, așa că doriți să vă protejați portofoliul. Ca atare, achiziționați opțiuni put. Opțiuni americane vs europene Există două tipuri principale de opțiuni disponibile în arena investițională - opțiunile americane și opțiunile europene. Cel pe care îl achiziționați va determina când vă puteți exercita dreptul de a cumpăra sau vinde activul subiacent.

prețul actual al pieței bitcoin bitcoin swedbank

Tranzacționarea opțiunilor americane Opțiunile americane vă permit să părăsiți tranzacțiile de opțiuni în orice moment între momentul în care plătiți prima și data la care expiră contractele. De exemplu, dacă opțiunile expiră tranzactii optiuni 1 iulievă puteți exercita dreptul de a cumpăra sau vinde activul oricând înainte de această dată. Acest lucru este extrem de benefic pentru dvs. Să vedem un exemplu rapid.

Ați cumpărat opțiuni de apel pe petrol la un preț de greutate de 33 de dolari pe baril Opțiunile vor expira pe 14 august și aveți de contracte Ați plătit o primă de doar 1. După cum puteți vedea din exemplul de mai sus, comerciantul a reușit să-și blocheze profiturile cu 10 zile înainte de expirarea opțiunilor.

bitcoin retragere bitcoin piața capului vs usd

Nimeni nu știe dacă aceasta a fost sau nu o mișcare inteligentă până la data de expirare din 14 august. De exemplu, dacă prețul petrolului s-a închis la 50 USD pe baril, comerciantul a pierdut randamente mai mari.

La celălalt capăt al spectrului, prețul petrolului s-ar fi putut prăbuși sub prețul de grevă de 33 USD, ceea ce înseamnă că și-ar fi pierdut prima și nu ar fi obținut niciun profit! Opțiuni europene de tranzacționare Spre deosebire de opțiunile americane, opțiunile europene nu vă permit să vă exercitați dreptul de a tranzactii optiuni sau vinde activul înainte de expirarea opțiunilor.

În exemplul de mai sus, am remarcat modul în care comerciantul era în bani cu 10 zile înainte de data de expirare. Cu toate acestea, dacă achiziția s-a efectuat printr-un contract european h81 btc asrock opțiuni, investitorul nu ar fi putut să încaseze din timp profiturile lor. Dimpotrivă, ar trebui să aștepte până pe 14 investiți în bitcoin pe piața de valori pentru a vedea la ce preț s-a închis petrolul.

Pe de o parte, acest lucru vă pune în dezavantaj față de opțiunile americane, deoarece nu aveți flexibilitatea de a vă bloca câștigurile devreme. Pe de altă parte, opțiunile europene vin de obicei cu un preț premium mult mai mic, deci trebuie să țineți cont de acest lucru. Deși există unele asemănări între cele două, acestea sunt de fapt clase de active complet diferite. În mod crucial - și așa cum sugerează și numele, optiuni binare au doar două rezultate potențiale. Dacă activul nu aterizează în bani, vă pierdeți pur și simplu miza de 1, USD.

Prin urmare, am opta împotriva tranzacționării cu opțiuni binare, usi bitcoin trading tranzactii optiuni dvs. Dimpotrivă, nu tranzactii optiuni nicio tranzactii optiuni pentru suma pe care o puteți câștiga din tranzacționarea tradițională a opțiunilor. Acest lucru se datorează faptului că cu cât este mai mare diferența dintre prețul de grevă și prețul de închidere al tranzacției dvs.

Cum să începeți tranzacționarea opțiunilor astăzi Așadar, acum, când știți cum funcționează tranzacționarea opțiunilor, acum vă vom arăta cum puteți începe astăzi o investiție. Urmând pașii descriși mai jos, ați putea avea o opțiune de vânzare sau de apel live pe piață în mai puțin de minute!

Pasul 1: alegeți un site de tranzacționare cu opțiuni Primul pas pe care trebuie să-l întreprindeți este să alegeți un site de tranzacționare a opțiunilor care să răspundă nevoilor dvs.