Obținerea de expunere la criptomonedă

Vinde bitcoin. Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

Conținutul

  vinde bitcoin

  Tesla nu mai acceptă plata în bitcoin. Piața criptomonedelor pierde de miliarde de dolari după anunțul lui Elon Musk El și-a motivat decizia prin faptul că "mineritul de Bitcoin afectează mediul înconjurător". Piața criptomonedelor a pierdut vinde bitcoin miliarde de dolari după acest anunț.

  vinde bitcoin

  Suntem îngrijorați în privința utilizării crescute a combustibililor fosili pentru mineritul de Bitcoin", ar fi motivul pentru care Tesla nu mai acceptă plata cu această monedă virtuală. CEO-ul Tesla a declarat că compania nu va vinde niciun bitcoin și intenționează să-l folosească pentru tranzacții "de îndată ce mineritul va trece la o energie mai btc college mathura. O scădere au înregistrat și acțiunile Tesla.

  Totodată, piața criptomonedelor a suferit o vinde bitcoin de ,85 miliarde de dolari imediat după acest anunț, potrivit Vinde bitcoin. Ulterior piața a mai recuperat din pierderi. În februarie, Tesla a anunțat că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și că va accepta plăți în criptomonede.

  Musk a fost un mare susținător al monedelor digitale, inclusiv bitcoin și dogecoin, contribuind la creșterea prețurilor acestora în ultimele luni.

  vinde bitcoin