Search Results

Bitcoin helsinki

Conținutul

  bitcoin helsinki

  Finlanda nu știe cum să stocheze aproximativ 2. Monedele respective valorau aproape 40 de milioane de dolari pe 18 decembriecând bitcoin a atins un nivel maxim, dar în prezent valoarea acestora a coborât la circa 22,8 milioane de dolari, scrie News.

  bitcoin helsinki

  Recomandările guvernului finlandez făcute publice marți arată clar că autoritățile nu au voie să le stocheze pe platformele virtuale de tranzacționare. În schimb, trebuie să le stocheze în afara Internetului, potrivit documentelor obținute de Bloomberg.

  bitcoin helsinki

  Noile recomandări mai stipulează bitcoin helsinki autoritățile nu pot trata bitcoin sau alte monede virtuale la fel ca o valută obișnuită. Este un activ care nu poate fi utilizat sau acceptat ca mijloc de plată sau ca investiție, potrivit documentului Trezoreriei.

  Monedele virtuale confiscate de statul finlandez pot fi convertite în euro după ce o decizie judecătorească referitoare la confiscarea lor devine definitivă.

  bitcoin helsinki

  Vânzarea acestora trebuie să aibă loc prin licitații publice și nu pe platformele comerciale, care pot fi nesigure sau lipsite de transparență, se mai arată în document. Afla mai multe despre.