Bitcoin libertarian. Opinie | tehnobabble, derp libertarian și bitcoin

Unghiul libertarian

Adoptarea populară a bitcoinului este prima de acest gen din universul american alt-right. În trei zile, videoclipul a acumulat peste Este pentru prima dată când Shapiro vorbește despre bitcoin, criptomonede sau finanțe în general.

bitcoin libertarian

Videoclipul Shapiro de 15 minute este foarte diferit de cel al lui Andreas Antonopoulos. Pe măsură ce Antonopoulos se adresează mulțimii de tehnologie și se concentrează pe inovația blockchain care permite bitcoin-ul, Shapiro explică lumea criptografiei în termenii cei mai de bază, de parcă bitcoin libertarian ști bitcoin libertarian telespectatorii săi întâlnesc pentru prima dată conceptul fiat-vs-crypto.

Faptul bitcoin libertarian Shapiro a ales să introducă criptomonede și bitcoin pentru cei 2,87 milioane de abonați este un moment care deschide ochii în ceea ce privește acceptarea și adoptarea cripto-ului irs bitcoin profitul Statele Unite în forma sa cea mai populară.

Erik Voorhees on Understanding Libertarianism

Shapiro nu este văzut ca Elon Musk sau Mark Cuban, personaje publice miliardare în arena tehnologică, urmate de mafia cripto. Shapiro este considerat un om aloameni, un expert politic urmat de mulțimea de dreapta alternativă - republicană, conservatoare, clasă muncitoare din mijlocul Americii.

bitcoin libertarian

Pentru cititorii bitcoin libertarian știri. Dar această lume există și este mult mai mare decât lumea criptografiei. Încercarea lui Shapiro de a sparge bariera dintre aceste două lumi este indicativă a incursiunilor masive pe care Bitcoin le-a făcut în și în primul trimestru al anuluipe drumul spre adoptarea deplină de către publicul larg.

bitcoin libertarian

Unghiul bitcoin libertarian După ce a explicat conceptul monetar pe care se bazează monedele fiat, Shapiro, ca introducere pentru a explica ce este de fapt bitcoin, spune acest lucru: Aceasta este o referință directă la gândirea libertariană din Statele Unite și nu este dificil să vezi unde merge Shapiro aici.

Dacă, până acum, punctele de discuție libertare s-au rotit în jurul mărimii guvernului, a impozitelor, a deținerii de arme și chiar a canabisului, acum Sfântul Graal al libertarianismului devine o realitate - un sistem economic neguvernamental.

Aș putea să vă rog să comentez despre ce este vorba și despre ce se întâmplă? Ei bine, vă pot spune ce este.

Verdictul lui Shapiro Iată cum și-a încheiat videoclipul Shapiro: Și apoi, în cele din urmă, își dă sigiliul de aprobare: Dovezi anecdotice că Shapiro nu este Un cap de cripto nu ajunge la punctul de cinci minute când se scufundă în ceea ce este bitcoin. Spuneți-ne ce părere aveți în secțiunea de comentarii de mai jos.