The No More Ransom Project

Bitcoin ransomware

Conținutul

  Atac ransomware la Primăria din Liege.

  binary master

  Serviciile online sunt paralizate, hackerii cer răscumpărare în bitcoin Dată publicare: Autor: Mihai Niculescu Shutterstock Un atac informatic a paralizat activitatea primăriei din Liege.

  Același virus de tip ransomware care a afectat și activitatea unor spitale a criptat și baza de date a municipalității.

  • Этих двух видов животных было достаточно для всех обычных нужд.
  • Не веря своим глазам, он смотрел на взрослых и спрашивал себя: возможно ли, чтоб они развились из этих необычайных существ, проводивших большую часть жизни в своем собственном мире.
  • The No More Ransom Project
  • Никто уже не делал вид, что воспринимает его как нечто само собой разумеющееся.
  • Paano mag trade sa bitcoin

  Infractorii cibernetici cer o răscumpărare în bitcoin pentru restaurarea datelor. Serviciile online ale primăriei sunt paralizate de luni în urma bitcoin ransomware, potrivit postului RTBF, preluat de news.

  mmm global btc

  Un mesaj de alertă a fost afişat pe site-ul oficial al Primăriei din Liège, Belgia, în care se precizează care sunt serviciile afectate de atacul cibernetic ransomware.

  Citește și Starea Civilă, care eliberează și certifcate de căsătorie, naştere, deces nu poate emite documente, iar serviciul destinat străinilor sau călătoriilor sunt de asemenea afectate.

  opțiune binară bitcoin

  Și alte servicii pot fi afectate, a precizat municipalitatea. Este vorba despre acelaşi program folosit anterior într-un atac vizând sisteme informatice ale unor spitale din regiunea Liège, arată sursa citată.

  forex și bitcoin

  Cel mai probabil, virusul a ajuns în sisteme dintr-un mail infectat, dar o a chetă va stabili exact toate circumstanțele. Sursa: Pro TV.

  bitcoin adder 2021 v2 cheie de activare