Stiri financiare

Boa bitcoin, Account Options

Conținutul

  Program de garantare EaSI Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

  auto trade btc

  USPTO a publicat cererea saptamana trecuta si il mentioneaza ca inventator pe Manu Kurian, manager tehnic senior in cadrul bancii. Cererea descrie administrarea crypto-monedelor prin intermediul unei interfete - portofel multi-nivel printr-o interfata descentralizata in retea peer-to-peer.

  bitcoinul dell uk

  Utilizatorilor li se cere sa introduca o parola la alegere dintre mai multe optiuni, iar o parola urmeaza sa ofere acces la un nivel al portofelului, in timp ce o alta parola ofera acces la un alt nivel al acestuia similar unei chei auto pentru valet, care deschide portiera, dar nu si portbagajul. Conceptual, propunerea este asemanatoare anumitor tipuri de wallet multi-semnatura pentru bitcoin, care exista de mai multi ani.

  kit btc

  Sectiunea de context a cererii explica existenta nevoii unei infrastructuri mai bune de boa bitcoin digital, deoarece cheile private se pot pierde si tertii nu permit utilizatorilor sa aiba control total asupra monedelor boa bitcoin.

  Cererea se refera la un aranjament multi-nivel ca metoda de imbunatatire a securitatii: "Prin intermediul interfetei de portofel digital, un utilizator al dispozitivului de calcul poate partaja detinerile de crypto-moneda in unul sau mai multe fxunit bitcoin sau niveluri de depozitare. Fiecare dintre acestea poate fi securizat pe baza de parola si poate permite accesul doar la suma detinuta in crypto-moneda specificata de utilizator.

  btc la istoria usd

  Alte solicitari recente de boa bitcoin depuse de banca includ una pentru "arhitectura de reglementare" blockchain si alta pentru arhitectura blockchain de optimizare, a performantei sistemului si bazei de date.