BTC STM4c-H (Microscop) - Preturi

Btc laboratoare

Conținutul

Cumpărați sau vindeți CFD-uri pe criptomonede cu Plus Cristian Paţachia, Orange: Laboratorul de cercetare în 5G deschis în Bucureşti are acces la tehnologie cu unul - doi ani în faţa celei disponibile în reţelele comerciale.

Joi, 10 iunieEconomie IT Mesaj inselator al campaniei de frauda Foto: Bitdefender Înșelătoriile cu criptomonede s-au dovedit a fi scheme eficiente de inginerie socială care păcălesc victimele cu milioane de dolari în fiecare an. Atacatorii informatici au conceput în lunile mai și iunie noi campanii de spam menite să înșele oamenii mizând btc laboratoare iluzia îmbogățirii rapide prin criptomonede și folosindu-se abuziv de numele lui Elon Musk, avertizează cercetătorii Bitdefender.

cel mai bun software de arbitraj cripto cele mai bune telegrame de semnale crypto gratuite

Atacatorii informatici nu vor ezita să revină la vechile obiceiuri atunci când vine vorba de păcălit oamenii și de a le lua banii. Dacă pandemia și campania de vaccinare au devenit teme predilecte pentru înșelătoriile recente, unii hackeri apelează mai nou la vechile metode triviale de a-i lăsa pe naivi fără bani.

jual beli btc pound bitcoin trading

CEO-ul Tesla, Elon Btc laboratoare, este vectorul preferat al infractorilor cibernetici care se folosesc de numele acestuia și de reputația Tesla pentru a goli conturile victimelor.

Cercetătorii din laboratoarele antispam Bitdefender au observat în ultimele săptămâni o creștere semnificativă a interesului pentru acest subiect, zeci de mii de mesaje legate de Tesla fiind trimise de către atacatori.

bitcoin versus piața de piață depozit cripto

Deși cele două campanii de spam diferă ca stil, ambele mizează pe popularitatea lui Elon Musk și pe interesul ridicat pentru piața criptomonedelor. Campania a debutat în 15 mai, când atacatorii au trimis zeci de mii de mesaje oferind destinatarilor șansa să participe la un concurs cu premii în Bitcoin organizat de către departamentul de marketing al Tesla.

bitcoin de azot btc tamil radio

Btc laboratoare se află în fișierul PDF atașat, iar victima trebuie să trimită o anumită valoare în Bitcoin într-un portofel ca să primească în schimb 5. Mesajul nu are niciun conținut, ci doar un PDF atașat care nu este infectat.

Una dintre adresele de e-mail folosite în această campanie de spam a fost identificată de laboratoarele Bitdefender într-o altă campanie de șantaj care viza victimele scurgerilor de date ale unei companii care produce portofele hardware pentru criptomonede. În a doua campanie, victimele primesc un QR code într-un e-mail mult mai complex și aparent legitim în care sunt îndemnate să facă o tranzacție cu Bitcoin cu valoare cuprinsă între 0,1 și 50 de unități.

Victimelor li se promite că ar primi înapoi dublul sumei transferate către portofelul atacatorilor.

BTC STM4c-H

Și în acest caz, mesajul pretinde a veni de la Elon Musk și Tesla. Chiar dacă pentru moment amenințările informatice lipsesc din aceste mesaje, btc laboratoare lor scop fiind de fraudă, e de așteptat ca btc laboratoare să exploateze subiectul și să încerce să și infecteze țintele pe viitor.

câte satoshi în 1 bitcoin bitcoin local mexic

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

tradingview binance btc cel mai bun broker pentru bitcoin