Вход на Facebook | Facebook

Ulbricht bitcoin, Închisoare pe viață pentru fondatorul celui mai mare site de vânzări de droguri online

Conținutul

  Închisoare pe viață pentru fondatorul celui mai mare site de vânzări de droguri online Tranzacţiile se efectuau în moneda virtuală bitcoin, ceea ce le permitea zecilor de mii de cumpărători din întreaga lume să rămână anonimi, relatează Mediafax.

  btc markets cumpara bitcoin

  Silk Road, care a fost închis în de către FBI, propunea, de asemenea, kit-uri pentru hackeri, documente false sau serviciile unor asasini plătiţi, ulbricht bitcoin acuzării. Două pedepse cu închisoare pe viaţă, plus pedepse cu cinci, 15 şi 20 de ani de închisoare au fost pronunţate vineri împotriva tânărului Ross William Ulbricht, în vârstă ulbricht bitcoin 31 de ani, găsit vinovat în februarie pentru spălare de bani, trafic de stupefiante, întreprindere criminală şi piraterie informatică.

  Iată-l într-o înregistrare de acum opt ani, postată pe contul de YouTube: În ulbricht bitcoin şedinţei de judecată, părinţii unui tânăr în vârstă de 25 de ani din Boston şi ai unui australian în vârstă de 16 ani au povestit cum fiii lor au murit după ulbricht bitcoin au consumat droguri cumpărate pe Silk Road.

  cele mai bune jocuri bitcoin

  Acuzarea îl suspecta pe fondatorul Silk Road că a comandat şase asasinate în rândul anturajului său, cu scopul de a proteja secretul tranzacţiilor ilegale. Însă nu s-a stabilit nimic cu privire la aceste crime.

  bitcoin trade adelaide

  Potrivit acuzării, site-ul, creat îni-a permis fondatorului său să strângă o avere estimată la 18 milioane de dolari. Peste un milion de tranzacţii cu droguri ar fi fost înregistrate în decurs de trei ani.

  scalping bot cripto